Hvalpekassen

Hvalpe fra sidste kuld

 Hvalpekassen er nu fyldt til bristepunktet af 8 fine og livlige hvalpe efter vores egen Feeny og Anton. De blev født d. 25 april 2019, og er dermed slagsklare torsdag i uge 25.

Alle hvalpene er solgt.

Både Feeny og Anton bruges begge på godsopsamlinger og markprøver. Men vi anvender også begge hunde på god, almindelig god jysk husmandsjagt! De er begge fantastiske jagthunde med rigtig gode vildtfinder egenskaber med et utrættelig drive.

Begge hunde er af rigtig fine engelske jagtlinjer, som har bevist deres jagtmæssige værdi i mange generationer tilbage. Dette er fremgår også af stamtavlen nederst på siden, hvor der er mange internationale fieldtrail Champions i linjerne bagud. Men mindst lige så vigtigt, så er de begge rigtig dejlige familehunde som er vant til andre hunde og børn.

Begge hunde er kernesunde med A og 0 på både hofter og albuer og de er teste fri for diverse genetiske sygdomme. Yderligere er begge hunde både flotte og racetypiske labradors med en kampvægt på henholdsvis 26 kg. for Feeny og 33 kg. for Anton.

Stamtavle af ankom mellem Feeny og Anton kan ses her: Feeny_Anton

Comments are closed.